The Chemical Brothers laver musik til The Hunger Games

Ed Simons (tv) og Rom Rowlands – The Chemical Brothers

Der har igennem flere uger været vedholdende rygter og snak om, at The Chemical Brothers igen er i studiet. Og nu kommer der noget ud.

Duoen har nemlig teamet op med 'Miguel' (som jeg ikke aner, hvem er), og har 'This Is Not A Game' med på soundtracket til den kommende The Hunger Games-film, der bærer titlen 'Mockingjay Part 1'.

Du kan høre nummeret her:

Hele soundtracket kan forudbestilles på iTunes – The Chemical Brothers-nummeret ser det dog ud til, at du kan købe allerede nu. Læs (lidt) mere hos Pitchfork.

Sidst vi fik en hel udgivelse Tom Rowlands og Ed Simons var det også et soundtrack, da de lavede al musikken til filmen Hanna. Siden har Tom Rowlands udgivet singlen 'Through Me' på Erol Alkans 'Phantasy'-pladeselskab, og sammen udgav de i 2012 live-albummet 'Don't Think' (med det nye track 'Superflash' (lad det blæse dig bagover), der stadig ikke er udgivet…) og den energisk pumpende 'Theme For Velodrome' i anledningen af OL i London:

(Kraftwerk-fans må da elske det nummer)

Lad os håbe, der stadig er et nye album på vej fra dem (de har ikke udgivet et 'klassisk' album siden det småskuffende 'Further' fra 2010), og det må gerne være bedre end 'This Is Not A Game'. Sorry – men noget godt nummer er det desværre ikke. Så ser det mere spændende ud med Jennifer Lawrence med vinger(!)

2 kommentarer til “The Chemical Brothers laver musik til The Hunger Games”

  1. Pingback: The Chemical Brothers er i studiet – og i skole | larslars.dk

  2. Pingback: Nyt The Chemical Brothers-album 'Born In The Echoes' 17/7 – lyt til 'Sometimes I Feel So Deserted' nu | larslars.dk

Der er lukket for kommentarer.

larslars.dk bruger cookies. Til hvad dog?