The Economists logo

Jeg er en flittig læser af The Economist [Wikipedia], som er meget mere spændende og interessant, end navnet ellers kan indikere. Jeg kan især godt lide deres bøger-sektion, hvor de både anmelder faglitteratur (primært current affairs og historie) og fiktion.

I slutningen af hvert år laver de en opsamlingartikel, hvor de udvælger de bedste bøger blandt dem, der er blevet anmeldt. I år er det indenfor kategorierne 'Politics and current affairs', 'Biography and memoir', 'History', 'Economics and business', 'Science and technology', 'Culture, society and travel' og 'Fiction'.

Se årets bedste bøger ifølge The Economist »

(Du kan også se et udvalg af bøger skrevet af dem, der skriver for The Economist)

Hvis du er blevet bidt af konceptet, har The Guardian også en oversigt over, hvad de betragter som årets bedste bøger.

 

Følg larslars.dk:

Du kan følge larslars.dk på Facebook, Twitter og som nyhedsbrev.

Hvis du sidder på en mobiltelefon og har Facebook-app'en installeret, kan du åbne larslars.dk-siden: iPhone / Android