Jackass behøver vist ingen nærmere introduktion. Men du kan læse om det på Wikipedia, hvis du har lyst. Anyway, for nogle år siden var der snak om, at Britney Spears [Wikipedia] havde medvirket i 'Jackass 3'-filmen.

En af gutterne bag Jackass, Johnny Knoxville [Wikipedia], havde klippet med Britney med (der angiveligt var klippet ud af filmen), men det er tydeligt at se, at det er falsk – no way Britney sidder i det toilet, da det bliver fyret afsted.

Men frygt ej, for en anden Hollywood-personlighed har tidligere gjort det, Britney ikke turde – og været med i Jackass.

Brad Pitt i Jackass

Abekattestreger.

Brad Pitt [Wikipedia] var nemlig med i to skits ("sketches") tilbage i 2002.

I den første er han i abekostume, hvor han i 'Night Monkey 2' (du kan også se 1'eren, den er dog ikke helt så sjov) fjoller rundt sammen med flere andre fra Jackass-teamet. I den anden sketch bliver han bortført foran intetanende amerikanere, der ser til i afmagt.

Begge kan ses her:

 

Sangen, som aberne hopper rundt til er i øvrigt 'Jungle Boogie' med Kool & The Gang:

 

Følg larslars.dk:

Du kan følge larslars.dk på Facebook, Twitter og som nyhedsbrev.

Hvis du sidder på en mobiltelefon og har Facebook-app'en installeret, kan du åbne larslars.dk-siden: iPhone / Android