Jeg nyder at læse bøger. Og jeg nyder at læse, hvad andre har at sige om bøger.

Hvis du har det lige sådan (og tænker, at det, jeg har at sige om bøger, betyder noget), kan du læse mine anmeldelser af to bøger, jeg har læst for nylig. De er begge lagt på bog-community'et Goodreads, som jeg kun kan anbefale dig at bruge/melde dig til, hvis du er interesseret i bøger/litteratur.

 

Anyway, her er anmeldelserne:

oscar-waoAnmeldelse af 'The Brief Wondrous Life of Oscar Wao' af Junot Díaz

 

geir-bogAnmeldelse af 'Journalistiske entreprenører: Medienes krise – din mulighet' af Geir Terje Ruud

 

Jeg vil prøve at poste mine anmeldelser her på bloggen, for det meste som links til Goodreads. Nu er du advaret :-)

 

 

Følg larslars.dk:

Du kan følge larslars.dk på Facebook, Twitter og som nyhedsbrev.

Hvis du sidder på en mobiltelefon og har Facebook-app'en installeret, kan du åbne larslars.dk-siden: iPhone / Android