I disse dage, uger, måneder er der nok en del, der undrer sig over, hvorfor 'Vesten' og NATO ikke gør mere ved situationen i Syrien.

I den kontekst er der lidt grund til at hæve øjenbrynene over dette citat fra Frankrigs præsident, Nicolas Sarkozy, fra december 2010 omkring Syriens præsident, Bashar al-Assad efter en middag med al-Assad:

 "When we explained that this was the worst kind of tyrant, Sarkozy would say: 'Bashar protects Christians, and with a wife as modern as his, he can't be completely bad,'" the former French foreign minister Bernard Kouchner later confided to journalists. [kilde]

 

Følg larslars.dk:

Du kan følge larslars.dk på Facebook, Twitter og som nyhedsbrev.

Hvis du sidder på en mobiltelefon og har Facebook-app'en installeret, kan du åbne larslars.dk-siden: iPhone / Android