800 milliarder dollars. Så stor var den redningspakke ('American Recovery and Reinvestment Act of 2009', også blot kaldet 'The Recovery Act' eller 'Stimulus bill'), som Obama og hans hold pumpede ud i den amerikanske økonomi i februar 2009 for at få gang i den amerikanske økonomi igen.

Redningspakken er meget lidt omtalt – og forstået – både herhjemme, men også i USA. Det søger den amerikanske TIME-journalist Michael Grunwald at gøre op med i sin fantastiske bog 'The New New Deal', der dels handler om, hvordan redningspakken opstår, bliver til lov – og hvad den indeholder. Her var der mange øjenåbnere for mig.

Du kan læse min anmeldelse af bogen på Goodreads (et website for bogelskere), og den er også anmeldt/omtalt og rost (blandt andet) her:

Køb den (blandt andet) her:

God læselyst! :-)

Sådan ser den ud, når du skal finde den i boghandlen

Sådan ser den ud, når du skal finde den i boghandlen

 

Følg larslars.dk:

Du kan følge larslars.dk på Facebook, Twitter og som nyhedsbrev.

Hvis du sidder på en mobiltelefon og har Facebook-app'en installeret, kan du åbne larslars.dk-siden: iPhone / Android