Pleasure, nyt The Chemical Brothers-track?

Som en der har lyttet til The Chemical Brothers siden 1997, spidser jeg altid ører, når der er nye numre i farvandet fra de to briter.

I 2012 udgav de 'Don't Think', der er en live-optagelse fra Japan, både som film og album, og som indeholdt lidt nyt til os i form af 'Superflash', som du her kan se afspillet af den britiske DJ, Erol Alkan, der som regel er flittig til at tage nye Chemical-ting med i sine DJ-sets. Her er en længere version af tracket.

Selvsamme Erol Alkan spillede i sit jule-set et nyt nummer med The Chemical Brothers, der endnu (som 'Superflash') ikke er udgivet, og derfor indtil videre blot bærer titlen 'Pleasure' – et navn, fans har tildelt det baseret på teksten i det sample, der er i nummeret.

Se og hør Alkan fyre op under folk med nummeret (det starter ved 1:57).

På det officielle The Chemical Brothers-forum (som altid er værd at tjekke ud i sager som denne) er der en hel tråd om 'Pleasure'. Her lykkes det faktisk dedikerede mennesker at grave det sample frem, der bliver brugt i tracket. Sublimt arbejde. I starten af tråden finder du også to videooptagelser med 'Pleasure'.

Det er selvfølgelig muligt, der er tale om et nummer, som ikke er med/af The Chemical Brothers, men der er – i hvert fald ifølge Chemical-folket – klare indicier for, at den skulle være god nok.

Interessant ved både 'Pleasure' og 'Superflash' er, synes jeg, at de læner sig op ad stilen fra deres 'Electronic Battle Weapon'-serie – i hvert fald i højere grad, end duoens albumudgivelser har gjort tidligere. Det vil sige mindre hit-potentiale, men mere leg, energi, repetition – og godt gammeldags kemisk umf!

Det er muligt, de to arbejder på et nyt album – men det kan også sagtens være, at de netop blot vil lave lidt hist og her – i EBW-stilen. Either way er det da ved at være på tide at noget af det kommer ud til os :-)

PS: Hvis du, også, er til The Chemical Brothers, kan du jo læse min hyldest til deres 'Dig Your Own Hole'-album (i anledning af dets 15-års fødselsdag), hvis du endnu ikke har gjort det.

1 kommentar til “Pleasure, nyt The Chemical Brothers-track?”

  1. Pingback: Tom Rowlands fra The Chemical Brothers på vej med single | larslars.dk

Der er lukket for kommentarer.

larslars.dk bruger cookies. Til hvad dog?