Julekalender 2014: 24 fede albums på Spotify

I dag er der en måned til juleaftensdag. Og hvert år spørger jeg mig selv, om jeg bør/gider/vil følge med i en af årets julekalendre. I år fik jeg en ny idé: Hvad med om jeg lavede min egen kalender?

Så det forsøger jeg hermed. Det har ikke været nemt (at begrænse det), men jeg har sat mig for at finde 24 albums på streaming-tjenesten Spotify, som jeg synes er 'fede', og som jeg gerne vil anbefale til alle, der måtte vælge at læse/lytte med. Hvert enkelt album 'krydrer' jeg med lidt tekst om skiven; hvor opdagede jeg kunstneren, hvad er min favorit på albummet, hvad kendetegner det og det – og så videre. Jeg synes, det er blevet godt.

Du må gerne være uenig (men helst enig), og du må gerne kommentere til hvert indlæg/artikel undervejs, hvis du vil tilføje noget, for eksempel en historie, du har om det album, eller hvad du synes om det. Du er selvfølgelig også mere end velkommen til bare at læse med.

De 24 albums er udvalgt, teksterne er skrevet, og det hele bliver timet – så jeg kan ikke påvirkes i mine valg undervejs :-)

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

larslars.dk bruger cookies. Til hvad dog?