The Chemical Brothers er i studiet – og i skole

Den ene halvdel af The Chemical Brothers, Ed Simons, har måttet opgive at turnere med duoens live-shows på grund af "academic work", skriver NME.

"I have committed to academic pursuits over the last few years so I won't be able to be part of the live show. It’s been a really difficult decision but it doesn’t work for me to be away from home for the periods of time touring requires."

Artiklen fortæller dog også gode nyheder: At The Chemical Brothers er i studiet og har nyt materiale på vej ("What we have so far for the album sounds incredible, far-out electronic music"), som de snart går i gang med at mixe. Det er ikke så længe siden, vi sidst hørte fra de to – deres lidt skuffende bidrag til den nye 'The Hunger Games'-film.

En hurtig diskografi på albums:

  • Exit Planet Dust (1995)
  • Dig Your Own Hole (1997)
  • Surrender (1999)
  • Come With US (2002)
  • Push The Button (2005)
  • We Are The Night (2007)
  • Further (2010)
  • Hanna (film-soundtrack) (2011)
  • Don't Think (live-album) (2012)
The Chemical Brothers. Det er Ed Simons til venstre.
larslars.dk bruger cookies. Til hvad dog?