24 fede albums på Spotify, #16: Black Rebel Motorcycle Club – B.R.M.C.

Dette er låge nummer 16 i min julekalender:
24 fede albums på Spotify

Oh. My. God. Det her album. Jeg havde overvejet at skrive absolut ingenting og blot lade det tale for sig selv. Men jeg kan ikke holde kæft, for det her er et af de albums, jeg er allermest stolt over at have hørt lige siden, det udkom (2001, mens jeg gik i gymnasiet).

Hør bare, hvordan det åbner:

Det er gruppens debutalbum, og energien minder mig meget om den, man finder på et andet debutalbum, som man også finder i denne julekalender: Oasis – 'Definitely Maybe' (det var låge nummer 12).

Lyt blot til 'Whatever Happened To My Rock'n'Roll (Punk Song)', der er nummer tre på albummet:

Ja tak.

'Spread Your Love' er imidlertid sangen, jeg altid vender tilbage og lytter til. Igen og igen.

Allerede fra første tone er der hoppestemning, som der også var i Store Vega den 1. maj 2010, hvor bandet spillede en fantastisk koncert (Gaffa gav fem ud af seks stjerner). Det er den bedste koncert, jeg nogensinde har været til. Det var ganske enkelt overvældende. Og som du kan høre i sangene ovenfor (og nederst) er det solid rock og rul.

Jeg vil egentlig ikke sige så meget mere af frygt for at ødelægge noget for albummet. Så fra nu af er der stilhed her fra mig (indtil i morgen, hvor jeg har et laaangt indlæg parat om et andet favoritalbum).

Nyd B.R.M.C.:

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

larslars.dk bruger cookies. Til hvad dog?