24 fede albums på Spotify, #24+1: Bill Withers – Just As I Am

Dette er låge nummer 24+1 i min julekalender:
24 fede albums på Spotify

Ja, listen hedder jo godt nok '24 fede albums på Spotify', men jeg har aldrig været god til at begrænse mig. Men derudover er der jo en del andre rundt om i verden, der først får deres gaver i dag. Og på min fars side af familien har der altid været en tradition for, at man giver en lille 'nissegave' 1. juledag.

Begge to meget saglige argumenter for, at der lige skal ét ekstra album på listen her dagen efter dagen, du ved.

Jeg vil ikke sige så meget andet om det (du er sikkert træt og stadig mæt fra i går), andet end at

Så hermed overlader jeg dig til 'Just As I Am' – selv titlen passer også meget godt til stemningen i dag. Kan du i øvrigt høre, hvilket nummer, der har samplet starten af 'Grandma's Hands'? Ellers kan WhoSampled hjælpe dig.

Glædelig bagjul.

 

Husk: Du kan følge larslars.dkFacebook, Twitter, e-mail eller som RSS-feed

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

larslars.dk bruger cookies. Til hvad dog?