Gratis grin: Cock Magic i South Park

Jeg er  glad for, at Comedy Central [Wikipedia] er kommet til Danmark. Noget af det, jeg nyder mest er South Park [Wikipedia] og @midnight [Wikipedia].

Der er en del genudsendelser, men når det gælder South Park, tager jeg det gerne med. En af de udsendelser, jeg har grinet en del af, er afsnittet 'Cock Magic'. Historien er, at drengene spiller Magic-kort [Wikipedia]. Da skolens pedel hører dem tale om det, tipper han dem om noget 'hardcore stuff'. Det viser sig at være hane-kampe ('cock fights' på engelsk) – men i stedet for at slås, spiller hanerne Magic-kort mod hinanden.

I den perfekte verden, hvor South Park foregår, bliver det selvfølgelig til 'cock magic'. Og da Stans far, Randy, hører, at drengene er involveret i det, minder det ham om det 'cock magic', han lavede tilbage i sine college-dage. Han vil gerne sikre sig, at drengene udfører det under de rette forhold, så han laver en hurtig demonstration (ikke for de sarte):

 

Senere i episoden laver han et stort finale-show, hvor den ikke får for lidt:

 

Her er en sjov lille sidehistorie: Han kalder sig 'The Amazingly Randy', fordi der rent faktisk er en, der har kaldt sig 'The Amazing Randi', nemlig James Randi [Wikipedia]. Randi var blandt andet meget optaget af at afsløre folk som Uri Geller [Wikipedia] som simple 'stage magicians' og ikke folk, der havde kontakt til det hinsides. For nylig viste DR 2 i øvrigt en dokumentar om James Randi fra i år, 'An Honest Liar' [Wikipedia].

Anyways – tilbage til South Park. Fordi der findes gode mennesker i verden (i samme klasse som dem, der bragte Comedy Central til Danmark), kan du faktisk se hele episoden gratis på southparkstudios.dk.

Se hele 'Cock Magic'-episoden »

(Der er også en scene, hvor 'The Amazingly Randy' optræder til en børnefødselsdag..!)

Husk du kan følge larslars.dkFacebook, Twitter, e-mail og som RSS-feed.

Opdatering:

Jeg er blevet tippet om, at Steve Martin i 1992 lavede noget, der nok er det nærmeste, vi kommer på ægte cock magic:

larslars.dk bruger cookies. Til hvad dog?