Miami Horror på vej med nyt album – hør tre smæklækre sange

Lidt baggrund

Tilbage i oktober/november 2009 bragede australske Miami Horror [Wikipedia] igennem med deres 'Sometimes' [Wikipedia], som New Order-fans bare  holde af:

 

I august 2010 kom så debut-albummet 'Illumination' [Wikipedia], der indeholder nogle sange, der bestemt er et besøg værd:

 

Udover 'Sometimes' er især 'I Look To You' og 'Summersun' værd at tjekke ud:

 

I forbindelse med albummet tog gruppen på en tour, der blandt andet bragte dem forbi København, hvor de spillede på Beta i maj 2011.

 

Nyt på vej

Og nu er det igen blevet tid til at glæde sig, der er nemlig et nyt album på vej med gruppen. På Wikipedia-artiklen står der blot "A new album is expected in 2014", men på Instagram skriver gruppen selv den 20. november, at der er "not long" til, at albummet er ude:

 

I løbet af lidt under et år har gruppen udgivet tre singler/sange. Der er naturligvis ingen garanti for, at disse sange også er med på det kommende album, men jo tættere single-udgivelsesdatoen er på albummets udgivelsesdato, jo større er chancen nok.

'Real Slow' udkom i september 2013:

 

Du kan også se musikvideoen til nummeret, hvis du har lyst:

 

I november 2013 kom så 'Colours In The Sky':

 

Og i sommers, den 8.  juli, udkom så 'Wild Motion (Set It Free)' – muligvis min favorit af de tre (den kæmper med 'Real Slow' om den pris):

 

Det lyder i øvrigt som om, de enten sampler eller refererer The Who – 'Baba O'Reily' i starten og undervejs – hør det nummer her:

 

De tre singler/sange er naturligvis også på Spotify:

 

Like it? Så tjek også…

Miami Horrors lyd minder i øvrigt ufattelig meget om en anden australsk gruppe, Cut Copy [Wikipedia]. Så hvis du er til enten Cut Copy eller Miami Horror, og ikke kender den anden – så gør dig selv den tjeneste at lytte på det.

Især Cut Copys 'In Ghost Colours'-album er kræs for øregangene:

 

Og her er de 10 mest populære Cut Copy-numre på Spotify:

larslars.dk bruger cookies. Til hvad dog?