Se og hør dit 2014 på Spotify

Hvad var det nu lige, du egentlig hørte i løbet af det år, der er ved at være gået? Og er der noget, du bør lytte efter, når 2014 snart går en op og bliver 2015?

Min ven Morten (ham der også tippede mig om 'Odessey and Oracle' med The Zombies) har postet et interessant link, hvor man kan se, hvad man har hørt på Spotify i året der gik.

Genoplev dit 2014 på Spotify »

Der kan du klikke på knappen oppe i højre hjørne ("Get your year in music" / "Se dit år i musik" hvis du vælger Danmark nede i venstre hjørne) og logge ind, som du ville på Spotify.

Så får du en oversigt over hvilke genrer, kunstnere og albums, du har hørt. Du kan også se, hvilken kunstner du har hørt mest i løbet af hver årstid.

Nu vi er ved Spotify:
Tjek eventuelt min julekalender '24 fede albums på Spotify'

Anbefalinger

Spotify kan også lave en playliste med anbefalinger til dig – baseret på, hvad du har lyttet til i 2014. Min ser således ud:

Hvis du skal have musikanbefalinger på baggrund af din musiklytning og algoritmer, vil jeg dog til enhver tid anbefale dig at bruge Last.fm i stedet. Deres motor er ganske enkelt bedre.

 

Din top 100 for 2014

Spotify kan også lave en liste til dig med de 100 sange, du har lyttet mest til i året, der snart er slut. Her er min top 100:

* * *

Opdatering/tilføjelse: Der blev jeg da lige mindet om Klaxons – 'Out Of The Dark', som jeg ellers havde glemt, at jeg lyttede og nød i sensommeren:

(Du behøver ikke lytte til resten af albummet…)

…OG Fenech-Soler – 'Somebody':

* * *

Bemærk at jeg hører meget musik udenfor Spotify; på min telefon, iTunes etc., da jeg bruger Last.fm's egen app (Scrobbler for iOS) til at høre musik på farten – og derudover hører en del The Beatles og George Harrison, som ikke er på Spotify.

Herudover havde det været et nice touch, hvis Spotify havde vendt listen om, så man startede med det 100. mest lyttede nummer og bevægede sig mod det mest lyttede. Men man kan som bekendt ikke få det hele :-)

 

Husk: Du kan følge larslars.dkFacebook, Twitter, e-mail eller som RSS-feed

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

larslars.dk bruger cookies. Til hvad dog?