Da Brad Pitt var med i Jackass

Jackass behøver vist ingen nærmere introduktion. Men du kan læse om det på Wikipedia, hvis du har lyst. Anyway, for nogle år siden var der snak om, at Britney Spears [Wikipedia] havde medvirket i 'Jackass 3'-filmen.

En af gutterne bag Jackass, Johnny Knoxville [Wikipedia], havde klippet med Britney med (der angiveligt var klippet ud af filmen), men det er tydeligt at se, at det er falsk – no way Britney sidder i det toilet, da det bliver fyret afsted.

Men frygt ej, for en anden Hollywood-personlighed har tidligere gjort det, Britney ikke turde – og været med i Jackass.

Abekattestreger.

Brad Pitt [Wikipedia] var nemlig med i to skits ("sketches") tilbage i 2002.

I den første er han i abekostume, hvor han i 'Night Monkey 2' (du kan også se 1'eren, den er dog ikke helt så sjov) fjoller rundt sammen med flere andre fra Jackass-teamet. I den anden sketch bliver han bortført foran intetanende amerikanere, der ser til i afmagt.

Begge kan ses her:

 

Sangen, som aberne hopper rundt til er i øvrigt 'Jungle Boogie' med Kool & The Gang:

larslars.dk bruger cookies. Til hvad dog?