Tip: Mourn – ung indie-rock fra Barcelona

Jeg har tidligere blogget om Captured Tracks, der er en af mine favorit-pladeselskaber, og jeg gør, hvad jeg kan for at lytte til så meget af det, som de udgiver. Et af de nyeste skud på stammen fra dem er den unge spanske gruppe Mourn, der stammer fra en lille by udenfor Barcelona.

Endnu er deres debut-album ikke udgivet formelt (det sker i februar), men det kan høres på streaming-tjenester, som for eksempel Spotify:

Læs mere om Mourn hos Captured Tracks – der kan du også høre lidt sange med gruppen, uden at du behøver være på Spotify.

Min favorit er nok 'Dark Issues', men den kan ikke umiddelbart høres på steder som YouTube og SoundCloud i studie-/albumudgaven. Øv. Men her en anden fra albummet:

Derudover er gruppen blevet interviewet af pastemagazine.com, hvor de blandt andet taler om udfordringerne ved at være så unge, som de er. Et par af medlemmerne er omkring 18 år, mens bassisten kun er 15 år gammel. Det er hende, der præsenterer sangen 'Misery Factory' i denne live-optagelse:

Jeg er imponeret over Mourns lyd, deres alder taget i betragtning. Det er mildest talt imponerende – og godt set, eller hørt, af Captured Tracks.

 

Coveret til Mourns debut-album med titlen 'Mourn'.
larslars.dk bruger cookies. Til hvad dog?