For nogle år siden læste jeg 'Fight Club'-bogen af Chuck Palahniuk, der er fundamentet for filmen af samme navn. Og jeg var temmelig begejstret. Ligesom jeg nu er temmelig begejstret over at høre, at der er en toer på vej. Også selvom den får den lidt bovlamme titel 'Fight Club 2' – men så er man da sikker på, at folk forstår sammenhængen.

Britiske The Guardian har skrevet lidt om bogen, mens Playboy har fået fat i et uddrag på seks sider. Det første, der står klart, når du ser det uddrag er, at der er tale om en graphic novel. Stregen tilhører en Cameron Stewart [Wikipedia], der har vundet en pris eller to – jeg er ikke så stærk i graphic novel-universet :-)

Ifølge det officielle Palahniuk-fan-website (er det ikke en selvmodsigelse..?) bliver der tale om en serie på 10 numre. Første nummer kan forudbestilles hos Dark Horse Comics. Men husk at tænke told, hvis de sender varen fra US. Dark Horse oplyser følgende kolofon for udgivelsen:

Writer: Chuck Palahniuk

Artist: Cameron Stewart

Colorist: Dave Stewart

Cover Artist: David Mack

 

Handlingen i 'Fight Club 2' foregår angiveligt ti år efter handlingen i den første bog. Og Tyler Durden er der stadig. Og sådan ser forsiden ud:

Fight Club 2

 

Følg larslars.dk:

Du kan følge larslars.dk på Facebook, Twitter og som nyhedsbrev.

Hvis du sidder på en mobiltelefon og har Facebook-app'en installeret, kan du åbne larslars.dk-siden: iPhone / Android