Tom Rowlands fra The Chemical Brothers laver musik til ny Fassbender-film

Til november får den britiske film 'Trespass Against Us' premiere i hjemlandet. Udover Michael Fassbender i hovedrollen kan du opleve et soundtrack fra Tom Rowlands (der er 50% af The Chemical Brothers) i filmen, der er instrueret af Adam Smith, der står bag The Chemical Brothers' imponerende visuals til deres live-shows.

Det er ikke første gang, du kan høre Chemical-lyd til en film. Tilbage i 2011 stod begge The Chemical Brothers nemlig bag soundtracket til filmen 'Hanna', der blandt andet havde Cate Blanchett og Eric Bana på rollelisten. Og i 2014 leverede de et nummer til 'Hunger Games'-filmen 'Mockingjay Part 1'.

Her kan du se traileren til 'Trespass Against Us', hvor du kan høre Fassbender rulle sin irske tunge ud (han er tysk-irsk):

Der spiller en sang i første del af traileren, det er ikke en Rowlands-komposition. Men de lyde, der kommer senere, er formentlig ;-)

Læs mere:

Filmplakaten
larslars.dk bruger cookies. Til hvad dog?