Stardusts 'Music Sounds Better With You' kan nu streames

Det har længe undret mig, at Stardusts 1998-hit 'Music Sounds Better With You' ikke var på Spotify og angiveligt heller ikke andre streaming-tjenester.

Især fordi Daft Punks bagkatalog har været der lige så længe, jeg kan huske (den ene tredjedel af Stardust, Thomas Bangalter, er den ene halvdel af Daft Punk). Men der er sikkert nogle pladeselskabsting og rettigheder, der skulle gå op.

Det er stadig lidt mærkeligt, da Stardust kun har udgivet én sang – ifølge rygterne, fordi de var lige ved at overgå Daft Punk i popularitet.

Måske skyldes det, at rettighederne skulle overføres. Sangen blev oprindeligt udgivet på Roulé, der er Thomas Bangalters eget pladeselskab, mens både stream og vinyl er udgivet af Because Music.

Nå, anyways – i slutningen af jni skete der noget. For singlen (med originaludgaven og en radioudgave (sådan var det jo i 1990erne) er nu landet online, så der kan lyttes i blandt andet Spotify:

Men her stopper det ikke. Musikvideoen (instrueret af Michel Gondry, en af mine favoritter) er nemlig blevet "recoloured" og remastereret (som lyden måske også er blevet på stream) og lagt på YouTube:

Og minsandten om ikke singlen også udkommer som vinyl.

Det gentagne riff i sangen er i øvrigt samlet fra Chaka Khans 'Fate' fra 1981:

Kilde: WhoSampled

God lyttelyst!

larslars.dk bruger cookies. Til hvad dog?